Πέθανε o ηθοποιός Μπεν Γουλφ, του «American Horror Story»

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 12:27
UPD:12:27

Ο τηλεοπτικός Μιπ, ένα από τα πιο συμπαθητικά «τέρατα» του Freak Show της Έλσα Μαρς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

A- A A+

Τίτλοι τέλους έπεσαν το απόγευμα της Δευτέρας για τον αγαπημένο ηθοποιό Μπεν Γουλφ,  τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την τέταρτη σεζόν της σειράς «American Horror Story, Freak Show».

Ο τηλεοπτικός Μιπ, ένα από τα πιο συμπαθητικά «τέρατα» του Freak Show της Έλσα Μαρς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, ύστερα από σοβαρότατο ατύχημα που είχε σε κεντρικό δρόμο του Χόλυγουντ.

Ο ηθοποιός χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα από τον καθρέφτη του οχήματος και - παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - οι γιατροί ενημέρωσαν από την αρχή την οικογένειά του για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο παραγωγός του «American Horror Story», Ράιαν Μέρφι, μη μπορώντας να πιστέψει τον θάνατο του συνεργάτη του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Καλό ταξίδι Μπεν Γουλφ. Ήσουν έμπνευση. Ένας από εκείνους που ενέπνευσαν περισσότερο στη ζωή μου».
Παράλληλα με την ανακοίνωση του θανάτου του, η οικογένειά του ευχαρίστησε τους εκατοντάδες θαυμαστές του που κατά την διάρκεια της νοσηλείας του έδειξαν την συμπαράστασή τους στον Μπεν Γουλφ.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς