Citroen: Δημιουργικότητα 95 ετών

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 12:53
UPD:12:53

Το Citroen Mountain Vibe.

A- A A+

Τη φιλοσοφία του αισιόδοξου σχεδιασμού, της ευκολίας χρήσης και της εφαρμογής ευφυών τεχνολογιών,  θα αντανακλούν τα μοντέλα παραγωγής και τα πρωτότυπα της Citroen, που, θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Γενεύης, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην ελβετική πόλη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, μεταξύ άλλων, το νέο Berlingo Multispace, το μοντέλο που έχει ξεχωρίσει για την πρακτικότητα και την ευρυχωρία του. Βασισμένο στο συγκεκριμένο μοντέλο θα παρουσιαστεί και το πρωτότυπο Berlingo Mountain Vibe Concept, που, φέρει μια σειρά ξεχωριστών στιλιστικών επιλογών, αλλά και έξυπνων προτάσεων για χειμερινές εξορμήσεις, όπως οι αντιολισθητικές αλυσίδες, τελευταίας τεχνολογίας, ταιριαστές με την όλη αισθητική του μοντέλου.

Είναι γεγονός ότι η γαλλική μάρκα, παραδοσιακά, χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία προς όφελος της ανεμελιάς και της χαράς της μετακίνησης. Με 95 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η Citroen έχει θέσει ως στόχο, τη φετινή άνοιξη, να «γράψει» 50.000.000 πωλήσεις αυτοκινήτων με το σήμα της!​

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή