Αναστασίου: Πιστεύουμε στον τίτλο

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 23:58
UPD:23/02/2015 16:55
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Τα πάντα μπορούν να γίνουν. Το σημαντικό είναι πως εμείς το πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να το πιστεύουμε σε κάθε αναμέτρηση. Και πάντα θα παίζουμε για τη νίκη» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

A- A A+

Στο συνάδελφό του, Βίτορ Περέιρα, επέρριψε ευθύνες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, καθώς όπως είπε ο Πορτογάλος προκάλεσε πριν από το παιχνίδι.

«Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά στο πρώτο μέρος ήμασταν νευρικοί και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά δε μπορούσαμε να απειλήσουμε. Είχαμε τον έλεγχο, δεν δεχθήκαμε πίεση στην άμυνα, αλλά επιθετικά υστερήσαμε» σχολίασε για τον αγώνα ο Αναστασίου.

«Στο δεύτερο μέρος ηρεμήσαμε και δεδομένης της καλής φυσικής κατάστασης που έχουμε τα καταφέραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ στο 96ο λεπτό» πρόσθεσε ο Έλληνας προπονητής. 

Στη συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα έκτροπα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα οποία ουσιαστικά προσπέρασε αποδίδοντας ευθύνη στον Περέιρα. «Τα όσα έγιναν από μερίδα του κόσμου είναι σίγουρα καταδικαστέα. Γενικά, όμως, δεν είναι εύκολο να καταλογίζουμε ευθύνες. Ο συνάδελφός μου προκάλεσε πριν το παιχνίδι και νομίζω πως αυτό δεν μας τιμάει. Αν θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο θα πρέπει να φερόμαστε καλύτερα» είπε.

Όσο για το σε ποιον ποδοσφαιριστή του θα απένειμε το ποδοσφαιρικό Όσκαρ, τη βραδιά της απονομής των χρυσών αγαλματιδίων; «Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, αλλά όταν έχεις έναν αρχηγό που κάνει τόσα πράγματα στο γήπεδο και βοηθάει τόσο πολύ, σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια. Το Όσκαρ θα το έδινα στο Ζέκα» τόνισε.

Στον επίλογο των δηλώσεών του ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε πως «θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και πάντοτε δίνουμε και την ψυχή μας. Βγάλαμε το πάθος που θέλαμε, η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ στο δεύτερο γύρο και με την ποιότητα που διαθέτουμε είναι καθαρά θέμα ημέρας, συγκυριών για να κερδίζουμε τα ματς».

Όσο για την έκβαση στη «μάχη» του τίτλου; «Τα πάντα μπορούν να γίνουν. Το σημαντικό είναι πως εμείς το πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να το πιστεύουμε σε κάθε αναμέτρηση. Και πάντα θα παίζουμε για τη νίκη» δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις