Γ. Παπανδρέου: «Kαλή επιτυχία στον Κώστα Καραμανλή για το καλό της Ελλάδας»

«Είχαμε λίγο χρόνο για να πείσουμε, αλλά θα πείσουμε».
Κυριακή, 07 Μαρτίου 2004 21:50
UPD:21:53
A- A A+

«Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε στις εκλογές» είπε στην αρχή της δήλωσής του ο ηττημένος των βουλευτικών εκλογών Γιώργος Παπανδρέου και ευχήθηκε στον κ. Καραμανλή καλή επιτυχία στο έργο του, «για το καλό της Ελλάδας» -όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ μετά από μια μακρά περίοδο διακυβέρνησης διατήρησε συσπειρωμένες της δυνάμεις του» συνέχισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι πλέον το κόμμα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στο Κυπριακό. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση» τόνισε ο κ. Παπανδρέου. «Θα στηρίξουμε την υπόθεση των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα στηρίξουμε το ρόλο της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή», υπογράμμισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

«Θα είμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια κατάλυσης των κοινωνικών κατακτήσεων (…) και σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας ενός κομματικού κράτους», συνέχισε ο κ. Παπανδρέου.

«Θα ασκήσουμε μια πολιτική ποιότητας, μια πολιτική ασυμβίβαστη» η οποία θα αποτελέσει πηγή ιδεών και πολιτικών προτάσεων, πρόσθεσε.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι στις σημερινές εκλογές «οι πολίτες έστειλαν τα μηνύματά τους». «Είχαμε παρελθόν με λάθη, είχαμε κουράσει» αναγνώρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: «Είχαμε λίγο χρόνο για να πείσουμε, αλλά θα πείσουμε».

«Είμαστε μεταρρυθμιστές, συγκράτησα τη δίψα για βαθιές τομές, δεσμεύομαι ότι θα ανανεώσουμε το ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Παπανδρέου και ευχαρίστησε τέλος, την οικογένειά του –τη σύζυγό του ¶ντα και τα δύο παιδιά του- για τη συμπαράσταση που του παρείχαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή