Η Τσέλσι προσκάλεσε το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 13:23
UPD:13:26

Στο βίντεο το περιστατικό ρατσιστικής βίας που σημειώθηκε στο μετρό του Παρισιού.

A- A A+

Η διοίκηση της Τσέλσι ενοχλήθηκε πολύ από το περιστατικό ρατσιστικής βίας που σημειώθηκε στο μετρό του Παρισιού εις βάρος 33χρονου άνδρα, πριν από τον αγώνα της ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δημόσια εικόνα των «μπλε» επλήγη, έστω και χωρίς ευθύνη τους και ο σύλλογος έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα από το άσχημο περιστατικό, τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις όσο και με συγκεκριμένες ενέργειες.

Μετά τον προπονητή της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε ότι αισθάνεται ντροπή, το περιστατικό καταδίκασε και ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Είμαστε αηδιασμένοι. Ο σύλλογος θέλει να απολογηθεί για την ασυγχώρητη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών» δήλωσε ο Ρώσος μεγιστάνας.

Όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του συλλόγου προσκάλεσε το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης αλλά και την οικογένειά του στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Αγγλία, καλύπτοντας όλα τα έξοδα της μετάβασης και παραμονής. 

Ως προς τους δράστες, έως τώρα έχουν αναγνωριστεί πέντε άτομα, στα οποία και θα απαγορευθεί εφεξής η είσοδος στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ακόμη, η αστυνομία κοινοποίησε τις φωτογραφίες τριών ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο στο σταθμό Ρισελιέ Ντρουό, τα οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις