Κ. Σημίτης: Ο λαός έκρινε ότι πρέπει να υπάρξει εναλλαγή

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2004 22:08
A- A A+

«Ο ελληνικός λαός στη σημερινή αναμέτρηση έκρινε ότι πρέπει να υπάρξει μια νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, μια εναλλαγή που θα επιτρέψει στο λαό να κρίνει και τη συντηρητική παράταξη στην άσκηση της εξουσίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Σημίτης ευχήθηκε στη Νέα Δημοκρατία «να ανταποκριθεί εποικοδομητικά στην εντολή που έλαβε και να εργαστεί με γνώμονα τα συμφέροντα της χώρας». «Οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, το ΠΑΣΟΚ, με ηγέτη τον Γιώργο Παπανδρέου θα συνεχίσουμε υπό τις νέες συνθήκες να διασφαλίζουμε με την προσπάθειά μας, όσα κατακτήθηκαν τα τελευταία χρόνια, να συνεχιστεί η πρόοδος και η μεταρρύθμιση της ελληνικής κοινωνίας», πρόσθεσε ο κ. Σημίτης. «Σε μια δημοκρατία όλοι έχουν ρόλο - ο δικός μας ρόλος θα είναι δημιουργικός, να συντείνει στην προσπάθεια να πάει η Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σημίτης ευχαρίστησε τέλος, όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές αλλά και στα χρόνια της διακυβέρνησής του που προηγήθηκαν, όπως επίσης και το σύνολο του ελληνικού λαού, που βοήθησε στο να διεξαχθούν οι εκλογές με τρόπο που να επιβεβαιώνει τη θέλησή του για δημοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή