Τσοχατζόπουλος: «Η Ελλάδα ήταν ισχυρή αλλά όχι ο κάθε Έλληνας ξεχωριστά»

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2004 23:11
A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε το κόστος του ότι δεν ανταποκρίθηκε στις δίκαιες προσδοκίες ενός σημαντικού τμήματος του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα ήταν ισχυρή αλλά όχι ο κάθε Έλληνας ξεχωριστά».

Αυτό δήλωσε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο κ. ¶κης Τσοχατζόπουλος ερμηνεύοντας την εκλογική αποτυχία του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τσοχατζόπουλος επισήμανε ότι ο μέσος Έλληνας δεν έλαβε το μέρισμα που δικαιούτο από την ισχυρή Ελλάδα που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξαν επίσης πρακτικές που απομάκρυναν το κόμμα από το λαϊκό αίσθημα..

Ο κ.Τσοχατζόπουλος ανέφερε ότι η επιλογή του ελληνικού λαού είναι «απολύτως σεβαστή» και πως το μέχρι πρότινος κυβερνών κόμμα, αποδέχεται το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που του ανατίθεται. «Η Νέα Δημοκρατία παραλαμβάνει μία Ελλάδα διεθνώς ισχυρή, με εύρωστη οικονομία, υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και εκτεταμένο έργο αναπτυξιακής υποδομής και θα κριθεί για την ικανότητά της να συνεχίσει το έργο αυτής της εμβέλειας» δήλωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος

«Οι αρχές, οι αξίες, οι ρίζες μας, αποτελούν την αφετηρία μιας νέας πορείας για το ΠΑΣΟΚ, που έρχεται να δώσει ξανά τη δυνατότητα να συνδεθούμε με τη λαϊκή βάση, να προχωρήσουμε με τόλμη σε αλλαγές, να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ εκφραστή της μεγάλης λαϊκής προοδευτικής πλειοψηφίας», κατέληξε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή