«Σταματήστε τις βουτιές στο χιόνι»

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 01:36
UPD:01:36
Instagram/bro_got
A- A A+

Έναν ευφάνταστο τρόπο για να διασκεδάσουν μέσα στην παγωνιά βρήκαν οι κάτοικοι της Βοστώνης, κάνοντας βουτιές μέσα στο χιόνι, με τον δήμαρχο της πόλης να απευθύνει έκκληση για να «σταματήσει αυτός ο παραλογισμός».

Για τέταρτη φορά τον φετινό χειμώνα, πυκνό χιόνι σκέπασε τη Μασαχουσέτη, με τους ντόπιους να το διασκεδάζουν, μην έχοντας και πολλές εναλλακτικές λύσεις για να περάσουν την ώρα τους.

Το νέο χόμπι των κατοίκων της Βοστώνης, πάντως, δεν ενθουσίασε τον δήμαρχο της πόλης Μάρτι Γουόλς, ο οποίος επεσήμανε τους κινδύνους τραυματισμού που ελλοχεύουν όταν κάποιος πηδάει από το παράθυρο στο χιόνι.

ASSOCIATED PRESS

«Ενήλικες πηδάνε από τα παράθυρά τους. Είναι τόσο ανόητο, θα μπορούσε κανείς να σκοτωθεί», δήλωσε τη Δευτέρα ο δήμαρχος στον τοπικό Τύπο, βλέποντας τους συμπολίτες του να βιντεοσκοπούν και να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις βουτιές τους στο χιόνι.

Οι αρχές προσπαθούν με κάθε μέσο να καθαρίσουν τους δρόμους, με τον δήμαρχο να τονίζει: «Το τελευταίο που θέλουμε να συμβεί είναι να λάβουμε κάποια κλήση επειδή κάποιος τραυματίστηκε κάνοντας βουτιά από το παράθυρό του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή