Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στη Μακεδονία

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2004 12:51
A- A A+

Ολοκληρώνεται σταδιακά η διαδικασία της μέτρησης των σταυρών προτίμησης στους νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για την ανάδειξη των βουλευτών που θα συνθέτουν τη νέα Βουλή.

Έτσι στο νομό Πέλλας από τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται οι : Γ. Καρασμάνης και Ι. Τζαμτζής, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται η Θ. Τζάκρη και ο Γ. Πασχαλίδης.

Α πό δύο έδρες καταλαμβάνουν στο νομό Ημαθίας η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εκλέγονται ο Μ. Χαλκίδης και ο Χ. Φωτιάδης. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγονται οι : Μ. Χρυσοχοΐδης και Α. Σιδηρόπουλος.

Στο νομό Πιερίας τις τρεις έδρες της Νέας Δημοκρατίας, καταλαμβάνουν οι: Γ. Κωνσταντόπουλος, Ε. Πολύζος και Α. Καρπούζας, ενώ τη μία έδρα του ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει ο Α. Παπαγεωργίου. Στο νομό Κιλκίς εκλέγονται από τη Νέα Δημοκρατία ο Κ. Κιλτίδης και ο Σ. Τσιτουρίδης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Γ. Φλωρίδης. Στο νομό Χαλκιδικής τις δύο έδρες της Νέας Δημοκρατίας καταλαμβάνουν ο Γ. Βαγιωνάς και Β. Πάππας, ενώ τη μία έδρα του ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει ο Ι. Δριβελέγκας.

Στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας οι βουλευτές που εκλέγονται με τα έως τώρα αποτελέσματα είναι για το νομό Κοζάνης από τη Νέα Δημοκρατία οι : Ν. Τσιαρτσιώνης, Μ. Παπαδόπουλος και ο Γ. Κασαπίδης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκλέγονται οι : Λ. Λωτίδης και ο Ι. Βλατής. Στο νομό Φλώρινας που Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνουν από μία έδρα εκλέγονται ο Ν. Κορτσάρης από τη Νέα Δημοκρατία και ο Γ. Λιάνης από το ΠΑΣΟΚ. Στο νομό Καστοριάς από τη Νέας Δημοκρατίας εκλέγεται ο Α. Αγγελής και από το ΠΑΣΟΚ ο Φ. Πετσάλνικος. Τέλος τη μία έδρα του νομού Γρεβενών καταλαμβάνει ο Χ. Φώλιας από τη Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή