Συγχαρητήρια Ρογκ σε Καραμανλή

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2004 16:08
A- A A+

Τον Κώστα Καραμανλή συνεχάρη για τη νίκη του στις εκλογές ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ.

«Θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Κώστα Καραμανλή που οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στη νίκη στις εκλογές της Ελλάδας. Μαζί με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Denis Oswald και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο των Ολυμπιακών Αγώνων, Gilbert Felli, έχουμε ήδη ολοκληρώσει μια σειρά συναντήσεων με τον κ. Καραμανλή. Κατόπιν της ευγενικής πρόσκλησής του, εγώ προσωπικά, μαζί με μια ομάδα ειδικών της ΔΟΕ, σύντομα θα πραγματοποιήσουμε μια ακόμα επίσκεψη, ώστε να συναντηθούμε με τον κ. Καραμανλή και τους συνεργάτες του.

Πριν και κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκστρατείας, οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσαν τη ΔΟΕ ότι οι προετοιμασίες των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα επηρεάζονταν αρνητικά από τις εκλογές. Αναμένουμε πλέον ότι θα γίνουν ιδιαίτερα θετικά βήματα για τους Αγώνες», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Ρογκ και προσθέτει:

«Η ΔΟΕ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην απερχόμενη κυβέρνηση, στον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη, στον πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο, και σε όλους τους συνεργάτες τους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή