ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε ο Τζαβέλλας

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 20:06
UPD:20:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Έλληνας αμυντικός θα τιμωρηθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός, ενώ θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Κ20 του Δικεφάλου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της διοίκησης ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας, για την προ ημερών ανάρτηση του στο instagram, με την οποία καταφέρονταν εναντίον του προπονητή της ομάδας, Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας αμυντικός θα τιμωρηθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός, ενώ θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Κ20 του Δικεφάλου, «πληρώνοντας» την ακόλουθη ανάρτηση, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

«… Παρ' ότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή πως θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκης, προς έκπληξή μου ενημερώθηκα μέσω σάιτ ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής.

Τις επόμενες μέρες και ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια, ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά. Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται με εκείνον προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε για μια ακόμη φορά εκτός ομάδας. Εγώ μιλάω μα το όνομά μου μπροστά. Δεν βάζω τον 'πλαϊνό' μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί...».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις