Β. Αποστόλου: Προσβολή στην λαϊκή ετυμηγορία αίτημα παράτασης

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 15:44
UPD:15:50
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Αποστόλου (φωτ. αρχείου) υποστήριξε ότι θα υπάρξει συνεννόηση ωστόσο υπάρχουν και συγκεκριμένες δεσμεύσεις της χώρας απέναντι στους εταίρους.

A- A A+

Το να ζητήσει η Ελλάδα παράταση του υφιστάμενου προγράμματος αποτελεί προσβολή στην λαϊκή ετυμηγορία δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις στο Eurogroup.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Αποστόλου υποστήριξε ότι θα υπάρξει συνεννόηση, ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις της χώρας απέναντι στους εταίρους.

Η κυβέρνηση έχει θέσει το θέμα της ανθρωπιστικής κρίσης, ένα ζήτημα για το οποίο δεν πρέπει να υπάρχουν αντίθετες απόψεις από την Ευρωζώνη, υπογράμμισε στη συνέχεια.

Απέκλεισε ακόμη κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος αναφέροντας ότι συμφέρει και τις δυο πλευρές να υπάρξει άμεσα μια συμφωνία.

Αναφορικά με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις επιλογές της κυβέρνησης, ενώ δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί προσωπικά το ζήτημα λόγω των συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων του ΠτΔ που ουσιαστικά δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή