Στ. Θεοδωράκης: Να προχωρήσει η κυβέρνηση έστω και σε έντιμο συμβιβασμό

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 12:25
UPD:12:29
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Την ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση «έστω και σε έντιμο συμβιβασμό» ώστε να βρεθεί λύση με τους εταίρους σήμερα ή το αργότερο μέχρι τέλος της εβδομάδας υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας το πρωί στον Αnt1.

«Πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για να υπάρχει ρευστότητα, αλλά και για να έρθει το ενδιαφέρον στο εσωτερικό μέτωπο», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι το Ποτάμι στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της «χωρίς αστερίσκους».

Σε ό,τι αφορά τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα του στο θέμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι «όλα είναι ανοιχτά», ενώ όπως είπε, δεν είναι ανάγκη ο υποψήφιος να προέρχεται από τον πολιτικό κόσμο. «Υπάρχουν Έλληνες που έχουν δοξάσει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Επιστήμονες διεθνώς αναγνωρισμένοι και άνθρωποι που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό, παρατήρησε.

Το Ποτάμι θα δει την πρόταση της κυβέρνησης κι αν δεν συμφωνεί, τότε θα κατεβάσει τη δική του, πρόσθεσε.

Επεσήμανε πάντως την ανάγκη να διατηρήσει η χώρα το χαρτοφυλάκιο που έχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή- θέση που συναρτάται και με το πρόσωπο του κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος φέρεται ως φαβορί για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή