Ανταλλαγή πυροβολισμών μετά από απόπειρα ληστείας στα Πετράλωνα

Στα χέρια της αστυνομίας δύο εκ των δραστών
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 08:44
UPD:13:21
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα, μετά από απόπειρα ένοπλης ληστείας που έγινε νωρίτερα σε σούπερ μάρκετ στην οδό Τρώων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ ακινητοποιώντας τους υπαλλήλους για να αρπάξουν χρήματα, ενώ έξω από το κατάστημα τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους.

Κάποιος από τους υπαλλήλους ωστόσο, πάτησε το κουμπί του συναγερμού και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δύο από τους επίδοξους ληστές κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά ο τρίτος εγκλωβίστηκε και συνελήφθη.

Οι δύο από τους ενόπλους διέφυγαν πεζοί ενώ κατά την καταδίωξη σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

EUROKINISSI-TV

Νεοτερες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι στα χέρια της αστυνομίας έχει πέσει και δεύτερος από τους δράστες, ο οποίος φέρεται πως πήγε στον Ερυθρό Σταυρό και δήλωσε θύμα τροχαίου. Ωστόσο από τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε ότι τα τραύματά του προέρχονταν από σφαίρα. Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ εξετάζεται εάν πρόκειται για έναν από τους δράστες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΣΑΊΤΑΣ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πρώτος από τους δράστες, ο οποίος τραυματίστηκε από πτώση στην προσπάθειά του να διαφύγει μέσα από ακατοικητο σπίτι.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή