Ιταλία: «Αντίο» στον τίτλο είπε η Ρόμα

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 18:39
UPD:18:43
REUTERS/GIAMPIERO SPOSITO

Οι «Ρωμαίοι» με το βαθμό αυτό κι εφόσον η Γιουβέντους ξεπεράσει το βράδυ το εμπόδιο της Τσεζένα, θα μείνουν 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και για να πάρουν τον τίτλο θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα».

A- A A+

Οδυνηρή ισοπαλία στην καταδικασμένη Πάρμα (0-0) παραχώρησε η Ρόμα στο «Ολίμπικο», στην 23η αγωνιστική της Serie A.

Σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι «Ρωμαίοι» με το βαθμό αυτό κι εφόσον η Γιουβέντους ξεπεράσει το βράδυ το εμπόδιο της Τσεζένα, θα μείνουν 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και για να πάρουν τον τίτλο θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα».

Με τον Κώστα Μανωλά να επιστρέφει στην ενδεκάδα και το Βασίλη Τοροσίδη στον πάγκο (εκτός αποστολής έμεινε ο Χολέμπας) η ομάδα του Γκαρσία έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Άσλεϊ Κόουλ, οκτώ λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Το σφύριγμα της λήξης επέφερε τις αποδικιμασίες των οπαδών της Ρόμα προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι η ομάδα της πρωτεύουσας αγνοεί τη νίκη στην έδρα της από τις 30 Νοεμβρίου 2014!

Η συμμετοχή των Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλου στην ενδεκάδα της Βερόνα σε όλο το 90λεπτο δεν απέτρεψε τη «βαριά» ήττα της ομάδας τους από τη Τζένοα με 5-2. Τραυματίας αποχώρησε ο Μόρας στο 40ό λεπτό.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη η Ουντινέζε δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο με 1-0. Ο διεθνής πορτιέρε νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι στο 23΄, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή για την απόφασή του.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Αταλάντα - Ίντερ   1-4: (27’ Μοράλες – 2’ πεν. Σακίρι, 37’, 63’ Γκουαρίν, 72’ Παλάσιο)
Ρόμα - Πάρμα 0-0
Τορίνο - Κάλιαρι    1-1: (35’ Ελ Καντουρί – 34’ Ντονσά)
Ουντινέζε - Λάτσιο 0-1: (23’ πεν. Καντρέβα)
Τζένοα -Βερόνα      5-2: (10’ αυτ. Αγκοστίνι, 12’, 30’ Νιανγκ, 65’ Μπερτολάτσι, 86’ Περότι - 20’, 57’ Τόνι)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις