ΝΒΑ: Νικητής ο Λαβίν στα καρφώματα, ο Κάρι στα τρίποντα

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 10:37
UPD:15:59
USA Today Sports/Bob Donnan
A- A A+

Ο Ζακ Λαβίν της Μινεσότα ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων, που διεξήχθη τα ξημερώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει του αυριανού All Star Game. Το αντίστοιχο βραβείο στα τρίποντα πήρε ο Στεφ Κάρι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε μέρος στη διαδικασία, αλλά δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό. Ξεκίνησε αποτυχημένα την πρώτη προσπάθεια, καθώς ύψωσε την μπάλα, την έπιασε περίπου τρία μέτρα μακριά από το καλάθι, αλλά δεν κατάφερε να καρφώσει παίρνοντας το μίνιμουμ της βαθμολογίας με πέντε «εξάρια» και 30 βαθμούς. 

Στη δεύτερη προσπάθεια πήρε τη μπάλα από τον αδελφό του, Θανάση, προτίμησε κάτι πιο ασφαλές και βαθμολογήθηκε με 35. 

Στον τελικό πέρασαν, ο Βίκτορ Ολαντίπο του Ορλάντο και ο Ζακ Λαβίν της Μινεσότα. Ο τελευταίος έκανε εκπληκτικά καρφώματα, ίσως από τα κορυφαία που έχουν γίνει στην ιστορία του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Ενας από τους κορυφαίους σουτέρ των τελευταίων ετών ήταν αυτός που κέρδισε στο διαγωνισμό των τριπόντων. Ο λόγος για το Στεφ Κάρι του Γκόλντεν Στέιτ ο οποίος στον σχετικό τελικό κυριάρχησε με 27 πόντους, έναντι 17 του Κάϊρι Ιρβινγκ (Κλίβελαντ) και 14 του Κλέι Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ).

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις