Σπουδαίο «διπλό» ο Πανιώνιος στα Γιάννενα, 3-1 τον ΠΑΣ

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 19:12
UPD:19:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛ
A- A A+

Η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα εκτός από πολύ μεγάλη έκπληξη αφού σημειώθηκε στο γήπεδο του πανίσχυρου ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, λειτούργησε ως μια βαθύτατη βαθμολογική ανάσα για τους «κυανέρυθρους» που έφτασαν στους 24 βαθμούς και ατενίζουν πια με άλλη προοπτική την υπόθεση παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τους γηπεδούχους να έχουν μεν κατοχή μπάλας αλλά να μην μπορούν να την αξιοποιήσουν, την ώρα που η ομάδα της Νέας Σμύρνης δομούσε καλά τις αντεπιθέσεις της και προϊδέαζε για τη συνέχεια, με τον Κόρμπο να απειλεί στο 18΄ με μόλις άστοχη κεφαλιά και τον ίδιο στο 25΄ να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Τελικά ο Πανιώνιος πέτυχε να τελειώσει το ημίχρονο σε θέση οδηγού. Ήταν λοιπόν το 44ο λεπτό όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαήλ και ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπουμάλ στήθηκε απέναντι στον Βελλίδη, ήταν ψύχραιμος, τον νίκησε κι έτσι έγινε το 0-1.

Οι Γιαννιώτες φάνηκε προς στιγμή ότι θα αλλάξουν τη μοίρα τους και μάλιστα νωρίς, καθώς στο 55΄ έφτασαν στην ισοφάρισε με βολέ του Τσουκαλά, που σκόραρε σε ακόμη έναν αγώνα. Ενώ όμως το κοινό στους «Ζωσιμάδες» ανέμενε τη συνέχεια, ο Πανιώνιος πέτυχε το οριστικό νοκ άουτ επί του αντιπάλου του σε ένα τρίλεπτο.

Το έπραξε μάλιστα κατά τρόπο απροσδόκητο και σε έναν τομέα που η ομάδα της Ηπείρου είναι από τις ισχυρότερες στη Σούπερ Λίγκα, δηλαδή την άμυνα στις στημένες μπάλες. Στο 71ο λεπτό λοιπόν ο Οικονόμου σε εκτέλεση φάουλ και στο 74ο Χατζηισαΐας σε χτύπημα κόρνερ έγραψαν το 1-3 με ισάριθμες κεφαλιές και «κλείδωσαν» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις