Ποδόσφαιρο: Κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ο Ζωγράφος

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 16:37
UPD:16:46
ICON Press/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο πρώην διεθνής διαιτητής έμεινε γι' αρκετή ώρα στο γραφείο του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, όπου επιβεβαίωσε τα όσα είχε ισχυριστεί για την υπόθεση στην κατάθεση που έδωσε μετά τον τραυματισμό του.

A- A A+

Την πόρτα του αθλητικού εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος και κατέθεσε για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στις 13 Νοεμβρίου 2014.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής έμεινε γι' αρκετή ώρα στο γραφείο του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, όπου επιβεβαίωσε τα όσα είχε ισχυριστεί για την υπόθεση στην κατάθεση που έδωσε μετά τον τραυματισμό του. Ήδη έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατ' αγνώστων δραστών, ενώ στον κ. Σιμιτζόγλου επανέλαβε μεταξύ άλλων ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που διέταξε ο κ. Σιμιτζόγλου, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η επίμαχη κλήση που αναφέρει ο κ. Ζωγράφος. Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αρνείται κατηγορηματικά ότι απείλησε τον κ. Ζωγράφο στη μεταξύ τους συνομιλία.

Ο παράγοντας της κεντρικής επιτροπής διατησίας αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τονίζοντας απλά ότι αυτά που είχε να πει τα είπε στον αθλητικό εισαγγελέα.

Για την ίδια υπόθεση έχουν επίσης καταθέσει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της ΕΠΟ,. Γιώργος Σαρρής και ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας. Εντός των προσεχών ημερών ο εισαγγελικός λειτουργός θα καλέσει και τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις