Νεκρός στα 58 του ο δημοσιογράφος των New York Times Ντέιβιντ Καρ

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 13:33
UPD:13:38
WIKIMEDIA COMMONS/IanLinkletter

Ο Καρ, ο οποίος κάλυπτε τα μίντια για τους New York Times, κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης στη σύνταξη της εφημερίδας και ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η εφημερίδα. 

A- A A+

Ο Ντέιβιντ Καρ, ένας από τους πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφους των ΗΠΑ, γνωστός για το χιούμορ του και το ευθύβολο στυλ του, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, απεβίωσε την Πέμπτη, το βράδυ σε ηλικία 58 ετών.

Ο Καρ, ο οποίος κάλυπτε τα μίντια για τους New York Times, κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης στη σύνταξη της εφημερίδας και ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η εφημερίδα. Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Ο Ντέιβιντ Καρ είχε ενταχθεί στη σύνταξη της νεοϋορκέζικης εφημερίδας το 2002, αρχικά για να γράφει απλώς για τα γεγονότα στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, ωστόσο στη συνέχεια του δόθηκε εβδομαδιαία στήλη από την οποία ανέλυε τη ζωή και τις εξελίξεις στα media.

Έγινε διάσημος το 2008, μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου στο οποίο περιέγραφε την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε τελικά, έπειτα από μακροχρόνια μάχη, να απεξαρτηθεί.

Στο βιβλίο περιέγραφε λεπτομερώς όχι μόνο τον αγώνα του για να απαλλαγεί από την εξάρτηση, αλλά και τη ζωή του με τα ναρκωτικά, αφηγούμενος για παράδειγμα πώς του συνέβη να εγκαταλείψει τα δίδυμα μωρά του μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει να αγοράσει τη δόση του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή