Βόλεϊ: Επιστροφή στην κορυφή για Ολυμπιακό

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 22:15
UPD:23:08
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον «Δικέφαλο».

A- A A+

Επιστροφή στην κορυφή της Α1 Ανδρών για τον Ολυμπιακό, που νίκησε την ΑΕΚ 3-1 στη μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στη Γλυφάδα και θα παίξει ως πρωτοπόρος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους 40 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον «Δικέφαλο», ενώ η Ένωση, η μοναδική ομάδα της Α1 που δεν έχει ξένους αθλητές στη σύνθεσή της, παρέμεινε στους 8 και την 11η θέση και πολύ δύσκολα θα αποφύγει το «μοιραίο» με βάση τη σημερινή πραγματικότητα.

Να σημειωθεί ότι το ψύχος που επικρατούσε στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» ήταν δριμύ, ενώ οι φίλαθλοι στις εξέδρες όχι περισσότεροι από 40 αφού την ίδια ώρα ξεκίνησε και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου βόλεϊ οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Α.Ο. Κηφισιάς νίκησαν εκτός έδρας τον Ηρακλή (3-2) και τα Χανιά (3-1), αντίστοιχα, κατακτώντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις Γυναίκες, πάντοτε για το Κύπελλο Ελλάδας, εύκολη πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός περνώντας με 3-0 από την Αργυρούπολη, ενώ ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ με 3-2, όπως και το Μαρκόπουλο στην Πετρούπολη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις