Συλλυπητήρια Ν. Κωνσταντόπουλου στην ισπανική πρεσβεία

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2004 11:35
A- A A+

Την ισπανική πρεσβεία στην Αθήνα, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς, Ν. Κωνσταντόπουλος συνοδευόμενος από τους κυρίους Ν. Χουντή και Π. Τριγάζη, προκειμένουν να υποβάλλουν τα συλλυπητήρια εκ μέρους του κόμματος για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μαδρίτη.

Μετά την επίσκεψη στην πρεσβεία, ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε :

«Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στον κσπανικό λαό και στην ισπανική κυβέρνηση γι αυτό το τρομακτικό και οδυνηρό χτύπημα που κόστισε ζωές σε εκατοντάδες αμάχων, αθώων θυμάτων. Τέτοια χτυπήματα δημιουργούν γενικότερη αποσταθεροποίηση, πλήττουν τη δημοκρατία και δεν έχουν καμιά δικαιολογία, κανένα άλλοθι. Είναι τυφλή βία εναντίον αθώων ανθρώπων, εργαζομένων για την οποία εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την οδύνη μας».

«Πρέπει να αγωνιστούν οι λαοί με αλληλεγγύη για μια Ευρώπη της δημοκρατίας, της σταθερότητας και της αλληλεγγύης. Και τέτοια χτυπήματα να μην ματώσουν άλλους λαούς, να μην αναστατώσουν άλλο την εποχή μας, να μη χρησιμοποιούνται για να οδηγούν σε ακρωτηριασμούς της δημοκρατίας και της σταθερότητας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή