Βόλεϊ: «Βλέπει»... τετράδα ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 23:19
UPD:23:20
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Τις ελπίδες που έχει για να μπει στην τετράδα της κανονικής περιόδου διατήρησε ακέραιες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Με τους τρεις βαθμούς που πήραν οι «πράσινοι» έφτασαν τους 27 και βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης, μετά από ένα πολύ ήσυχο βράδυ που πέρασαν, δεδομένης και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου πήρε εύκολα τα σετ (25-16, 25-20, 25-16)  στο κλειστό της Κυψέλης, έχοντας ως κορυφαίους τους Χρήστο Μπέλλο (18 πόντους- 58%) και Μπράιαν Κούκ (17-62%).

Μετά την αποχώρηση και του Ραντούνοβιτς η Ένωση έμεινε χωρίς ξένους στο ρόστερ και, πλέον, το μέλλον της στην κατηγορία διαγράφεται εξαιρετικά αβέβαιο. Ο Μαυροβούνιος, ο οποίος όπως ενημέρωσε στο προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο θα συνεχίσει σε ομάδα του Κατάρ και γι' αυτό δεν ακολούθησε την αποστολή, έγινε ο 6ος μετά τους Πέτρογλου, Κατσανεβάκη, Μπουρκόφσκι, Κρίνιτς, Παγιάν που αποχωρεί από  τους «κιτρινόμαυρους» λόγω οικονομικών προβλημάτων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις