Επιταχύνει η Τσέλσι, τρίτη η Σαουθάμπτον

Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 19:39
UPD:19:41
REUTERS/DARREN STAPLES
A- A A+

Η Τσέλσι… «εξαφανίζεται» σιγά-σιγά από τους διώκτες της στην πρέμιερ λιγκ, αφού από σήμερα η διαφορά της από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, τη Μάντσεστερ Σίτι, αυξήθηκε σε επτά βαθμούς (56 – 49).

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο νίκησε 2-1 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» με γκολ των Εντέν Αζάρ (8΄) και Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (66΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει ο Τζορς Οκόρε στο 48΄.

Η Χαλ πήγε να κάνει την έκπληξη της 24ης αγωνιστικής, καθώς πήρε προβάδισμα στο «Έτιχαντ» με τον Ντέιβιντ Μέιλερ στο 35΄ και το διατήρησε ως το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οπότε ο Τζέιμς Μίλνερ έσωσε ένα βαθμό αλλά και το γόητρο της Μάντσεστερ Σίτι.

REUTERS/DARREN STAPLES

Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει την ψυχρή αντίδραση του προπονητή της Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο προς τη μασκότ της Άστον Βίλα που έτεινε το χέρι της για χειραψία, λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Βίλα Παρκ.

Η Σαουθάμπτον χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά έστω και στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου βρήκε το γκολ που έψαχνε με σκόρερ τον Σάντιο Μανέ, νίκησε την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς 1-0 στο Λονδίνο και πέρασε μόνη στην τρίτη θέση, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε εκτός έδρας της Λέστερ 1-0 με γκολ του Γιόζεφ Λέντλεϊ στο 55΄, ενώ Σουόνσι και Σάντερλαντ  αναδείχθηκαν ισόπαλες  1-1 στην Ουαλία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα με τον Ζερμέν Ντεφόε στο 42΄, αλλά οι «κύκνοι» ισοφάρισαν με τον Κορεάτη Σουνγκ-Γενγκ Κι στο 66΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις