Τρίτη η Τότεναμ, 2-1 την Άρσεναλ

Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 16:56
UPD:16:58
REUTERS/EDDIE KEOGH

Τα δύο γκολ του Χάρι Κέιν (56΄, 86΄) χάρισαν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην Τότεναμ.

A- A A+

Επιστροφή στις παλιές «κακές συνήθειες» για την Άρσεναλ, η αγωνιστική άνοδος της οποίας τον τελευταίο καιρό αποδείχθηκε βραχύβιας διάρκειας.

Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε στο σκορ και το έλεγχε για μεγάλο διάστημα, αλλά στο τέλος οι παίκτες του Αλσατού τεχνικού έφυγαν από το γήπεδο, εν προκειμένω το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με κατεβασμένα κεφάλια.

Η Τότεναμ ήταν λοιπόν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι, με το οποίο ξεκίνησε η 24η αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ, καθώς επικράτησε των «κανονιέρηδων» 2-1 και τους προσπέρασε στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση, μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα παίξει αύριο στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ μετά το εις βάρος τους 0-1 στο 11ο λεπτό από τον Μεσούτ Οζίλ, αλλά η προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο ανταμείφθηκε με τα δύο γκολ του Χάρι Κέιν (56΄, 86΄), ο οποίος χάρισε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην Τότεναμ, που επιζητεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις