Άστραψαν τα φλας για τη Νικόλ Κίντμαν στο Βερολίνο

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 19:46
UPD:19:46
EPA/JOERG CARSTENSEN

Η Νικόλ Κίντμαν ερμηνεύει τη Γερτρούδη Μπελ στη νέα ταινία του Βέρνερ Χέρτσογκ.

A- A A+

Η εναρκτήρια ταινία της 65ης Μπερλινάλε, «Nobody Wants the Night», της Ισπανίδας Ιζαμπέλ Κοσέτ, με πρωταγωνίστρια την Ζιλιέτ Μπινός, δεν εντυπωσίασε το κοινό, σε αντίθεση με τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία ερμηνεύει τη Γερτρούδη Μπελ στη νέα ταινία του Βέρνερ Χέρτσογκ.

Η ταινία, με τίτλο «Queen of the Desert», παρουσιάζει την αληθινή ιστορία της αρχαιολόγου, συγγραφέα και εξερευνήτριας Γερτρούδης Μπελ στην αυγή του 20ου αιώνα Τη Νικόλ Κίντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο (αρχικά θα την υποδυόταν η Ναόμι Γουοτς), πλαισιώνουν οι Τζέιμς Φράνκο και Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ ο Βέρνερ Χέρτσογκ επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά το «My Son, My Son, What Have Ye Done» του 2009.

EPA/BRITTA PEDERSEN

Ο Ντέμιαν Λιούις, η Νικόλ Κίντμαν, ο Τζέιμς Φράνκο και ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ

Τη σκυτάλη των προβολών στο διαγωνιστικό τμήμα αναλαμβάνει η νέα ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Τζαφάρ Παναχί, ο οποίος, μετά το «This is not a Film» και το «Closed Curtain»,  φέρνει στο Βερολίνο ακόμη μια «παράνομη» ταινία, αφού βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό και σε απαγόρευση να εξασκεί το επάγγελμα του σκηνοθέτη. Η ταινία, με τίτλο  «Taxi», είναι ένα πορτρέτο της σύγχρονης Τεχεράνης, με τον Παναχί στοΝ ρόλο ενός ταξιτζή και τις ιστορίες επιβατών που προσπαθούν να βρουν τον προορισμό τους μέσα σε ένα κοσμικό χάος.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς