Kia Rio: Πιο δυναμικό και πολυτελές

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 13:45
UPD:13:46

Το ανανεωμένο Kia Rio 5d.

A- A A+

Η Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την άφιξη στην Ελλάδα του ανανεωμένου Kia Rio 5d.  Πρόκειται για facelift του μοντέλου με αλλαγές τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, τα υλικά του εσωτερικού, τους κινητήρες καθώς επίσης και τις διαθέσιμες εκδόσεις.

Εξωτερικά το Rio F/L διατηρεί τις έντονες καμπύλες του γίνεται όμως ακόμα πιο δυναμικό και σύγχρονο.  Διαθέτει νέο προφυλακτήρα εμπρός με διαφορετική σπορ μάσκα και διαφορετικούς προβολείς ομίχλης. Αριστερά και δεξιά υπάρχουν δύο επιθετικές απομιμήσεις αεραγωγών με πτερύγια.  Ο νέος πίσω προφυλακτήρας, εμπνευσμένος από το pro_cee’d, προσδίδει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα αφού δείχνει πιο χαμηλό και πιο πλατύ.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό καθιστούν το Rio F/L ακόμα πιο πολυτελές.  Υπάρχουν νέα διακοσμητικά πλαίσια μεταλλικής εμφάνισης στους αεραγωγούς και γύρω από το ηχοσύστημα, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει πλέον γυαλιστερό μαύρο πλαστικό Piano Black. Το Rio F/L εφοδιάζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων, οι οποίοι όμως έχουν υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, και πληρούν τις προδιαγραφές Euro6. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή