Συναντήσεις Στ. Κοντονή με Αγγελίδη και Αλαφούζο

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 20:44
UPD:20:48
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Δύο ακόμη συναντήσεις με προέδρους μεγάλων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας είχε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μετά αυτή της Τετάρτης με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σήμερα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους προέδρους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς του Αθλητισμού, ενώ τη Δευτέρα (9/2) στις 2 μ.μ. θα συναντήσει και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη.

«Η πρόταση της κυβέρνησης προς όλους τους εμπλεκόμενους με τον αθλητισμό είναι να προχωρήσουμε μαζί αποφασιστικά και με σοβαρότητα για να επιλύσουμε τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στην Ελλάδα. Αυτή η πρόταση βρίσκει και χώρο και κοινό τόπο. Επομένως μπορώ να σας πω ότι θα προχωρήσουμε και εμείς με γρήγορα βήματα» δήλωσε ο κ. Κοντονής μετά τις συναντήσεις.

«Έχω καταστήσει σαφές προς όλους τους συνομιλητές της κυβέρνησης ότι από μέρους μας θα πράξουμε αυτό που αισθανόμαστε ότι είναι ευθύνη μας έναντι του ελληνικού λαού. Δηλαδή να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να παραδοθεί στην κοινωνία πεντακάθαρο, διότι σκιές υπάρχουν και θα τις αντιμετωπίσουμε. Ευτυχώς αυτά τα αρνητικά φαινόμενα τα εντοπίζουν και οι ΠΑΕ επομένως πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις