ΑΝΕΛ: Ολυμπιονίκης της κωλοτούμπας ο Αντ. Σαμαράς

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 16:51
UPD:16:53
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

A- A A+

Τα πυρά της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνης δέχθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος. 

Με αφορμή την αναφορά του κ. Σαμαρά ότι παρέλαβε χάος αλλά παρέδωσε χώρα, η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε ότι προφανώς «δεν κατάλαβε ότι πριν γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός το 2012, η Ν.Δ. συμμετείχε ήδη από το 2011 μαζί με το ακροδεξιό ΛΑΟΣ στην συγκυβέρνηση εκείνη που του "παρέδωσε το χάος"».

ΝΕΡΙΤ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, ο πρώην πρωθυπουργός «είχε διάθεση και για καλαμπούρια», επειδή κατηγόρησε τη νέα κυβέρνηση για «μη διαπραγμάτευση και προετοιμασία κωλοτούμπας». Όπως είπε, προφανώς μιλούσε «σαν ολυμπιονίκης του αθλήματος». 

«Ας ενημερώσει επιτέλους κάποιος τον αρχηγό της Ν.Δ. ότι με παραλογισμούς δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως ο ελληνικός λαός πριν από 10 μέρες καταδίκασε τους παραλογισμούς του, βάζοντας τον κ. Σαμαρά στην άκρη. Ας κάτσει εκεί λοιπόν για να ξανασκεφθεί πιο ψύχραιμα», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή