Τέλος ο Σα Πίντο από τον Ατρόμητο

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 14:49
UPD:15:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Βραχύβιας διάρκειας ήταν η παραμονή του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος παράγοντας της ομάδας των δυτικών προαστίων την αποδέχθηκε κι έτσι ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, του τρίτου κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού είχε προηγηθεί και η απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου.

«Συνάντηση με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία της ομάδας μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή» αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος κάθισε για πρώτη αλλά και τελευταία φορά στον πάγκο του Ατρόμητου στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό! Η πρώτη ήταν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όταν οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα στη φετινή Σούπερ Λίγκα (0-1).

Ο Σα Πίντο οδήγησε το σύλλογο του Περιστερίου σε 19 αγώνες, με απολογισμό πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στη Λίγκα, ενώ στους αγώνες Κυπέλλου μέτρησε μια ισοπαλία και μια ήττα.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τη διάδοχη κατάσταση είναι εκείνο του Άκη Μάντζιου, που ξεκίνησε τη σεζόν στον Πανθρακικό αλλά αποχώρησε τον Νοέμβριο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις