Διάσωση σκύλου από τα παγωμένα νερά

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:28
UPD:12:59
RT
A- A A+

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης ενός σκύλου, ο οποίος έπεσε στα παγωμένα νερά μιας λίμνης, στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών

Ομάδα διάσωσης της αμερικανικής Ακτοφυλακής χρειάστηκε να κολυμπήσει σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή, για να σώσει το Λαμπραντόρ που κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, το πρωί της Τρίτης.

Ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος βρισκόταν σε κανάλι στο Φράνκφορτ του Μίτσιγκαν, κοιτώντας προς τον κόλπο Μπέτσι, διαπίστωσε ότι ένας σκύλος επέπλεε στο παγωμένο νερό.

Άμεσα ειδοποίησε τους συναδέλφους του, για να στηθεί μία επιχείρηση διάσωσης του 5χρονου Λαμπραντόρ.

Η σκυλίτσα, που ακούει στο όνομα Κρόσμπι, πιθανότατα έτρεχε πάνω στον πάγο, όταν εκείνος υποχώρησε, με αποτέλεσμα το τετράποδο να βρεθεί στο νερό, 50 μέτρα μακριά από την ακτή.

Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προφυλαχθούν από το κρύο, δύο μέλη της ομάδας διάσωσης βούτηξαν στα παγωμένα νερά, βγάζοντας στην ακτή την Κρόσμπι.

Η Κρόσμπι φαινόταν να κρυώνει, ωστόσο γρήγορα μεταφέρθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα σε έναν ζεστό χώρο, με την περιπέτειά της να έχει αίσιο τέλος, καθώς σύντομα επανενώθηκε με τους ιδιοκτήτες της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή