Σούπερ Λίγκα: Τελευταία δοκιμή πριν τη «μετωπική» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 09:30
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός του Βίτορ Περέιρα, που μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, υποδέχεται τον Ατρόμητο.

A- A A+

Με εμβόλιμη αγωνιστική, την 22η, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα, όπου «ευνοημένος» είναι ο Παναθηναϊκός που θα κατακτήσει τρεις βαθμούς χωρίς να παίξει, ως αντίπαλος της Νίκης Βόλου που αποβλήθηκε.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός του Βίτορ Περέιρα, που μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου με τον Πορτογάλο στο «τιμόνι» και τέρματα 21-1, υποδέχεται την ομάδα που τον νίκησε για πρώτη φορά φέτος, τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σταθεροποιήσει την απόδοσή τους, έχουν δημιουργήσει «σιδερένια» ανασταλτική λειτουργία καθώς ήταν ο τομέας στον οποίο έπασχαν σοβαρά επί Μίτσελ και είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων, που πάντως τούς δυσκολεύει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Επιπροσθέτως, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να μεταβεί στην Τούμπα την Κυριακή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας τουλάχιστον τη σημερινή διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο «Δικέφαλο», ο οποίος για τον ίδιο λόγο χρειάζεται τρίποντο σήμερα στο Ηράκλειο, με αντίπαλο τον «αποδεκατισμένο» και με 15μελή αποστολή ΟΦΗ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και οι υπόλοιπες συναντήσεις. Ο Αστέρας παίζει στην Τρίπολη με τον Πλατανιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες καθώς εσχάτως μετρά μόνο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Ξάνθη που εκπλήσσει υποδέχεται τον Πανιώνιο που ψάχνει για βαθμούς αφού κινδυνεύει, ενώ φαβορί είναι οι γηπεδούχοι σε Κέρκυρα, Αγρίνιο και Γιάννενα.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης: 

  • 15:00 Κέρκυρα-Λεβαδειακός                 
  • 15:00 Παναιτωλικός-Εργοτέλης        
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια      
  • 17:15 Ξάνθη-Πανιώνιος        
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς
  • 17:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ              
  • 19:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος       

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις