Νέα απώλεια για Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 23:15
UPD:04/02/2015 00:43
REUTERS/MICHAEL DALDER
A- A A+

Δεν ξεκίνησε καλά στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν μετά τη χειμερινή διακοπή, αφού την ήττα της περασμένης Παρασκευής από τη Βόλφσμπουργκ ακολούθησε απόψε εντός έδρας ισοπαλία με τη Σάλκε.

Στην εμβόλιμη 19η αγωνιστική, η αυλαία της οποίας άνοιξε απόψε με τέσσερις συναντήσεις, οι Βαυαροί προηγήθηκαν στην «Αλιάντς Αρένα» με τον Ρόμπεν στο 67΄, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Χέβεντες διαμόρφωσε το τελικό σκορ ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους «βασιλικούς μπλε».

Η Μπάγερν τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπόατενγκ στο 18΄, κι ενώ ο Νόιερ απέκρουσε το πέναλτι του Τσούπο-Μότινγκ ένα λεπτό αργότερα. 

Η «καλή είδηση» για την Μπάγερν ήταν ότι το δικό της «στραβοπάτημα» δεν το εκμεταλλεύτηκε η Βόλφσμπουργκ, που την καταδιώκει (46 - 38 οι βαθμοί). Οι «λύκοι» θα πρέπει μάλιστα να αισθάνονται και τυχεροί για το βαθμό, καθώς ισοφάρισαν με τον Ντε Μπράιν στο 88΄ το γκολ του Άιγκνερ από το 58ο λεπτό.

Επί της ουσίας, ωφελημένη της βραδιάς ήταν η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ, που με τέρμα του Χέρμαν στο 23΄ νίκησε τη Φράιμπουργκ 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση προσπερνώντας τη Σάλκε (33 - 31), μπαίνοντας σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ντέρμπι των «μεσαίων», Ανόβερο και Μάιντς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της πρώτης ομάδας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα με τον Μπριάν στο 26΄ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Σότο στο 77΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις