Αιχμηρή απάντηση ΑΝΕΛ στους «οψίμως ανησυχούντες» για το χρέος

Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 14:08
UPD:14:09
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη.

A- A A+

Με μία αιχμηρή δήλωση απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη, στους «οψίμως ανησυχούντες» για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης σχετικά με το χρέος.

«Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος. Σήμερα τα παρελκόμενά του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού ‘η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ’ αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς’», παρατήρησε η κ. Χρυσοβελώνη, σημειώνοντας ότι «αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο ελληνικός λαός».

«Εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι ‘διαχειρίσιμο και βιώσιμο’ οι Έλληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση», επεσήμανε, για να προσθέσει ότι όσοι ανησυχούν σήμερα για την ορολογία της διαπραγμάτευσης «καλό είναι να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει ‘βοήθεια χρέους’ υπό την μορφή νέων δανείων».

Διαβεβαίωσε τέλος ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του ελληνικού λαού» χωρίς να κοροϊδεύει τους πολίτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή