«Ένας άλλος κόσμος», το φθινόπωρο στις σκοτεινές αίθουσες

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 18:47
UPD:18:47

J.K. Simmons και Μαρία Καβογιάννη σε σκηνή της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος».

A- A A+

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπορεί ακόμα να βρίσκεται στο μοντάζ, έχει όμως, πλέον, τίτλο και πρωταγωνιστή με Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός J.K. Simmons (γνωστός από τους χαρακτηριστικούς του ρόλους στις δημοφιλείς αμερικανικές σειρές «Νόμος και Τάξη» και «The Closer»), ο οποίος βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και βαδίζει ακάθεκτος για το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου στα επερχόμενα Όσκαρ, με την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»), ερμηνεύει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μηνάς Χατζησάββας και Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της ταινίας.

Η ταινία με τίτλο «Ένας άλλος κόσμος» είναι μια σύγχρονη ερωτική τριλογία, σε μία Ελλάδα που αλλάζει.  Αποτελείται από τρεις αφηγήσεις, τρία κεφάλαια, τρεις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες με κοινό φινάλε που εκτυλίσσονται με φόντο τη σημερινή Ελλάδα της κρίσης. Η κάθε ιστορία φέρνει κοντά Έλληνες και ξένους πολίτες, σε μια ταινία δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά, με στόχο να προσεγγίσει όχι μόνο το εγχώριο, αλλά και το διεθνές κοινό.

Τρεις γενιές Ελλήνων που αναζητούν τον έρωτα στο δύσκολο σήμερα. Τρεις γενιές ξένων που βρίσκουν τον έρωτα στη χώρα μας. Οι άνθρωποι. Οι ματιές τους. Οι ιστορίες τους και η συνάντησή τους με την Ιστορία.

CHRISTOPHER PAPAKALIATIS
Ένα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών δίνει φως στους ήρωες. Εκτός από τον J.K. Simmons, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

«Ένας άλλος κόσμος» έρχεται φέτος το φθινόπωρο μέσα από τον φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στις σκοτεινές αίθουσες. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς