naftemporiki.gr: Αλμα επισκεψιμότητας κατά 63,3%

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 14:28
UPD:14:55

Η νέα ενότητα «Απόψεις».

A- A A+

Σε 1.725.020 μοναδικούς επισκέπτες ανήλθε η επισκεψιμότητα του naftemporiki.gr τον Ιανουάριο του 2015, αυξημένη κατά 63,3% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου.

Παράλληλα, θετική μεταβολή καταγράφεται στην επισκεψιμότητα που προέρχεται από τα social media (+299% τον Ιανουάριο 2015, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics), ως αποτέλεσμα μιας κοινότητας που, με τη δική σας συνδρομή, όλο και μεγαλώνει – ήδη, περίπου 62.000 χρήστες του Twitter «ακολουθούν» το @naftemporiki.gr και περισσότεροι από 35.000 χρήστες «ακολουθούν» τη σελίδα του naftemporiki.gr στο Facebook).

Μάλιστα, διαρκώς εξελισσόμενο και με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση σε κάθε επίπεδο, το naftemporiki.gr σάς παρουσιάζει:

  • Επανασχεδιασμένη την αρχική σελίδα του, με έμφαση στη φωτογραφία και με στόχο αφενός την ανάδειξη της ποικιλίας στη θεματολογία και αφετέρου την ευκολότερη πλοήγηση του χρήστη. 
  • Τη νέα ενότητα «Απόψεις», όπου φιλοξενούνται άρθρα γνώμης και σχόλια για την τρέχουσα επικαιρότητα, με την υπογραφή των δημοσιογράφων της «Ναυτεμπορικής».
  • Τη νέα ενότητα «Auto», με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον χώρο του αυτοκινήτου και θέματα που ενδιαφέρουν τους φίλους των τεσσάρων τροχών.

Το naftemporiki.gr σχεδιάζει, και θα παρουσιάσει σύντομα, και νέες ενότητες - υπηρεσίες.

Περισσότερα επί της οθόνης…

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή