Στίβος: «Έπιασαν» το όριο για το Ευρωπαϊκό οι Μπανιώτης, Τσάτουμας

Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 20:11
UPD:20:27
INTIME SPORTS

Ο Λούης Τσάτουμας

A- A A+

Το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας εξασφάλισαν οι Λούης Τσάτουμας και Κώστας Μπανιώτης.

Με την τρίτη καλύτερη εφετινή επίδοση στον κόσμο και δεύτερη στην Ευρώπη, ο Λούης Τσάτουμας θα βρεθεί και αυτός στη διοργάνωση της πρωτεύουσας Τσεχίας. Ο Καλαματιανός πρωταθλητής του μήκους είχε άλμα στα 8.05μ, στην 2η προσπάθειά του και πήρε τη νίκη στο αγώνισμα.

INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μπανιώτης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους, Κώστας Μπανιώτης, θα βρεθεί στη σπουδαία διοργάνωση του ερχόμενου Μαρτίου, καθώς στο πλαίσιο του μίτινγκ «Ρώσικος Χειμώνας» που διεξήχθη στη Μόσχα υπερέβη τα 2.28μ, βελτιώνοντας παράλληλα την κορυφαία εφετινή του επίδοση (κατετάγη τρίτος).

Ξεκίνησε τις προσπάθειές του με 2.15μ, πέρασε στη συνέχεια τα 2.20μ, είχε ένα άκυρο άλμα στα 2.24μ και πέρασε με την πρώτη τα 2.28μ. Προσπάθησε να περάσει και το 2.31μ αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ οι Σεμένοφ και Τσιπλάκοφ πέρασαν αυτό το ύψος και πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση στο αγώνισμα.

Στον ίδιο αγώνα πήρε μέρος και ο Γιώργος Τσάκωνας, που ήταν πέμπτος με 7.51. Επίσης, η Έφη Κολοκυθά κατετάγη 6η στο μήκος με άλμα στα 6.06μ.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις