«Τραγωδία» χωρίς τέλος για Ίντερ

Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 15:34
UPD:15:52
EPA/SERENA CAMPANINI
A- A A+

Η έλευση του Ρομπέρτο Μαντσίνι μεσούσης της περιόδου, σε αντικατάσταση του Βάλτερ Ματσάρι, όχι μόνο δεν έφερε την προσδοκώμενη ανάκαμψη αλλά όπως φαίνεται επιδείνωσε την αγωνιστική κρίση στην Ίντερ.

Η ομάδα του Μιλάνου ηττήθηκε και στην Εμίλια-Ρομάνια, από τη Σασουόλο με 1-3, με αποτέλεσμα η ομάδα που το 2010 κατάκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται τώρα στη 12η θέση του καμπιονάτο, με 26 βαθμούς ύστερα από 21 αγώνες.

Ο Σιμόνε Τζάτζα στο 17΄ και ο Νίκολα Σανσόνε στο 30΄ έδωσαν ασφαλές προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μάουρο Ικάρντι να μειώνει στο 83΄ και να δίνει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά.

Στο 90΄ ο Σανσόνε άφησε τη Σασουόλο με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε για φάουλ στον Σερντάν Σακίρι, αλλά δύο λεπτά αργότερα τον ακολούθησε ο Άιζακ Ντόνκορ της Ίντερ, μόνο που αυτός είχε υποπέσει και σε πέναλτι επί του Τζάτζα.

Ο Ντομένικο Μπεράρντι ευστόχησε από τα 11 μέτρα απέναντι στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, που έφτασε έτσι στους 28 βαθμούς και ανέβηκε στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις