Γερμανία: Σε... τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 18:28
UPD:18:33
EPA/DANIEL NAUPOLD

Το γκολ του Χέρμαν στο 72΄ χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στη Μπορούσια, η οποία έφτασε τους 30 βαθμούς και μοιράζεται την 3η θέση του πίνακα με τη Σάλκε.

A- A A+

Στο...κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε για τα καλά από σήμερα και η Γκλάντμπαζ, η οποία στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα πέρασε με νίκη εκτός έδρας επί της Στουτγκάρδης με 1-0.

Το γκολ του Χέρμαν στο 72΄ χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στη Μπορούσια, η οποία έφτασε τους 30 βαθμούς και μοιράζεται την 3η θέση του πίνακα με τη Σάλκε, η οποία με το ίδιο σκοκ επιβλήθηκε στο Γκελζενκίρχεν του Ανόβερου, χάρις στο γκολ του Χέγκερ στο πρώτο μέρος.

Οι «βασιλικοί μπλε» έμειναν με 10 παίκτες στα τελευταία 4 λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) καθώς αποβλήθηκε ο Γιαν-Κλαας Χούντελααρ.

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε το Αμβούργο από την Κολονία με 2-0, αποτέλεσμα που απομάκρυνε την ομάδα του Στέγκερ από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παραμένουν στη διακεκαυμένη ζώνη.

Με 4 γκολ στο δεύτερο μέρος η Μάιντς διέλυσε με 5-0 εντός έδρας την Πάντερμπορν και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ η Φράιμπουργκ με χατ τρικ του Πέτερσεν στα τελευταία 25 λεπτά συνέτριψε με 4-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις