Σούπερ Λίγκα: Βαθιά ανάσα για τον Πανιώνιο η νίκη (2-1) επί του Πανθρακικού

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 16:51
UPD:16:55
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του Πανθρακικού με 2-1 πέτυχε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από 5 αγωνιστικές (σ.σ. το ματς με τον Εργοτέλη αναβλήθηκε) η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για τον ίδιο ακριβώς στόχο, της παραμονής στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ο Πανιώνιος έφτασε δίκαια στη νίκη, χάρις στο πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, όπως και αυτοί του Πανθρακικού, που πάλεψε για να μην χάσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Το γκολ των γηπεδούχων μόλις στο 1ο λεπτό από το σουτ του Μητρόπουλου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες «ανέβηκαν» ψυχολογικά και στο ξεκίνημα της επανάληψης έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους με το δεύτερο τέρμα του Γιάννου στο 55ό λεπτό.

Το συγκρότημα του Ρόκα είχε αρκετές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη το διπλό δοκάρι στο 33΄, αρχικά από την απόκρουση του Αθανασιάδη στη σέντρα του Μπαϊκαρά και στη συνέχεια από το σουτ του Ιγκόρ.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς, στο 62΄, με την κεφαλιά του Τζάνη (1-2), ενώ δύο λεπτά μετά έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ιγκόρ να ισοφαρίσουν. Τελικά γνώρισαν την 8η εκτός έδρας ήττα τους, και παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη σε 11 ματς που έχουν δώσει μακριά από την Κομοτηνή (έχουν και τρεις ισοπαλίες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις