Τένις: Τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Australian Open 2015

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 13:10
UPD:13:12
REUTERS/THOMAS PETER

O Νόβακ Τζόκοβιτς.

A- A A+

Μόνο στο πρώτο σετ συνάντησε αντίσταση ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Μίλος Ράονιτς, αλλά το κατάκτησε με 7-6.

Μετά από αυτό τα πράγματα έγιναν εύκολα για το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό στο Australian Open 2015 και ο Καναδός δεν είχε πια καμιά τύχη, χάνοντας τα δύο επόμενα σετ με 4-6, 1-6.

Έτσι ο τέσσερις φορές νικητής του Grand Slam της Μελβούρνης προκρίθηκε στον ημιτελικό, όπου θα βρει μπροστά του έναν πολύ δυνατό και αποφασισμένο αντίπαλο, τον Στάνισλας Βαβρίνκα.

Ο Ελβετός, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε επίσης με 3-0 (6-3, 6-4, 7-6) τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι και η μονομαχία με τον Τζόκοβιτς αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές, ενώ στον άλλο αγώνα θα αναμετρηθούν ο Τόμας Μπέρντιχ με τον Άντι Μάρεϊ.

Στις Γυναίκες, αναδείχθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός που θα είναι επίσης «εμφύλιος», αφού στον πρώτο θα αναμετρηθούν δύο Ρωσίδες, οι Μαρία Σαράποβα και Εκατερίνα Μακάροβα.

Η Αμερικανίδα Σερένα Γουίλιαμς, επικεφαλής στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε 2-0 (6-2, 6-2) την Σλοβάκα Ντομένικα Τσιμπούλκοβα και προκρίθηκε στην τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της Μάντισον Κις, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 (6-3, 4-6, 6-4) της αδελφής της, Βίνους Γουίλιαμς

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις