Έγκαιρα έτοιμος ο Προαστιακός, διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι

Σύσκεψη με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Μ. Λιάπη
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2004 15:02
A- A A+

Τη διαβεβαίωση ότι το έργο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου θα είναι έγκαιρα έτοιμο και θα υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για τη δοκιμαστική λειτουργία του, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, παρείχαν οι υπεύθυνοι των έργων -και συγκεκριμένα οι διοικήσεις του Προαστιακού, του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΑΜΕΛ- στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, στην οποία πήραν μέρος εκπρόσωπος του «Αθήνα 2004» και ο επιθεωρητής της ΔΟΕ κ. Φιλίπ Μποβί.

Στη σύσκεψη, οι υπεύθυνοι των εργοληπτικών εταιρειών διαβεβαίωσαν τον υπουργό ότι το τμήμα από το Μενίδι μέχρι το Αεροδρόμιο, θα παραδοθεί το Μάιο, οπότε θα αρχίσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια, ενώ στις 15 Ιουλίου 2004 θα αρχίσει η πλήρης εμπορική λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Ο κ. Λιάπης έχει συγκαλέσει για τη Δευτέρα το πρωί αντίστοιχη σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς κατασκευής των έργων του Τραμ, με αντικείμενο την οριστικοποίηση νέων χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης του έργου.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή