Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Γραφείο του προέδρου της Βουλής

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2004 15:40
A- A A+

Με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχθηκε στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής ο απερχόμενος πρόεδρος, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, την νεοεκλεγείσα πρόεδρο του Κοινοβουλίου κυρία Αννα Μπενάκη – Ψαρούδα, αμέσως μετά την εκλογή της.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε «την ικανοποίησή του γιατί τη θέση του Προέδρου της Βουλής καταλαμβάνει μία καταξιωμένη προσωπικότητα με υγιείς φιλοδοξίες για τον τόπο και το Κοινοβούλιο». Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε την πεποίθησή του ότι τόσο οι εργαζόμενοι στη Βουλή, όσο και οι βουλευτές θα συμβάλλουν ώστε το έργο της νέας Προέδρου να τύχει διεύρυνσης και εμβάθυνσης για την αναβάθμιση της εικόνας του Κοινοβουλίου στην κοινή γνώμη και την ενίσχυση της ιστορικής μνήμης. Τη διαβεβαίωσε μάλιστα ότι θα σταθεί δίπλα της, ώστε να προσφέρει «περισσότερα και σπουδαιότερα».

Η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κα Αννα Μπενάκη – Ψαρούδα, ευχαρίστησε τον κ. Κακλαμάνη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο του και δήλωσε συγκινημένη και υπερήφανη για τη σημαντική θέση που κατέλαβε υποσχόμενη «ενδυνάμωση του Κοινοβουλίου προς όλες τις εκφάνσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή