Ισόπαλοι στο Αγρίνιο (1-1) Παναιτωλικός και Ατρόμητος

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 19:17
UPD:19:22
INTIME SPORTS

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Ο Ατρόμητος σκόραρε ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία των ελληνικών πρωταθλημάτων αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, που πήρε την ισοπαλία 1-1 in extremis και διατήρησε την πέμπτη θέση, την οποία θα έχανε από τους φιλοξενούμενους αν παρέμενε το 0-1. 

Στο 11ο δευτερόλεπτο και σε γύρισμα του Κούρου από αριστερά ο Ούμπιδες πλάσαρε ψύχραιμα τον Στεφανάκο για το 0-1. Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 9ο λεπτό, όταν το μακρινό σουτ του Φωτάκη βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ.

Η φάση του αγώνα, ωστόσο, καταγράφηκε στο 27ο λεπτό: ο Άλβες πήρε την κεφαλιά, η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή πριν την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου αλλά γκολ δεν κατακυρώθηκε, αφού διαιτητής και βοηθός «έχασαν» τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός αύξησε την πίεση κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 48΄ με τον Σκαραμοτσίνο (απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ), στο 54΄ με την άστοχη κεφαλιά του Κάπελ, στο 59΄ με σουτ του ίδιου που εξουδετέρωσε ο Γκορμπούνοφ, όπως και στο 81΄, ενώ στο 84΄ το σουτ του Γοδόι έφυγε λίγο άουτ.

Τελικά τη λύση στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έδωσε ο Μπεχαράνο, που σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου, η οποία προήλθε από το πείσμα του προωθημένου Εντζεγκέλε, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1, στην προτελευταία συνάντηση της 20ής αγωνιστικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις