Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Χάρα

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 16:40
UPD:16:47
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Αργεντινός ακραίος μέσος της Μπενφίκα αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού του με τους «ερυθρόλευκους», καθώς λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

A- A A+

Ο Φράνκο Χάρα έφτασε σήμερα στην Ελλάδα κι απομένουν οι λεπτομέρειες για την ένταξή του στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός ακραίος μέσος της Μπενφίκα αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού του με τους «ερυθρόλευκους», καθώς λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΟΙ άνθρωποι της ΠΑΕ τον υποδέχτηκαν και χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση ο παίκτης της Μπενφίκα μετέβη απευθείας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ίσως και εντός της ημέρας, θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρουν οι Πειραιώτες.

Η διοίκηση των πρωταθλητών έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους «αετούς» της Λισαβόνας καταβάλλοντας 1.5 εκ. ευρώ, ενώ η πορτογαλική ομάδα διατηρεί και ποσοστό σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού.

Μετά τον Χάρα, που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στην χειμερινή περίοδο, οι διοικούντες θα επιδιώξουν να κλείσουν και το θέμα Νέτο. Επιθυμία του Περέιρα είναι η απόκτηση του συμπατριώτη του από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν εξασφαλίσει το οκ της ρωσικής ομάδας για τον κεντρικό αμυντικό.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Νέτο θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της περιόδου, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί την οψιόν της μεταγραφής εφόσον καταφέρει να πείσει για την αξία του.

 Παράλληλα, στην ΠΑΕ επιβεβαιώνουν το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Τζίμι Ντουρμάζ και δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενερμπαχτσέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις