Βόλεϊ: Απόκτησε Κούστρα ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 16:29
UPD:16:37
EPA/SASA STANKOVIC

Ο 33χρονος άσος (φωτ. αρχείου) έψει φορέσει 250 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο πολύπειρος Ολλανδός διεθνής κεντρκός, Βίτσε Κούστρα.

Ο 33χρονος άσος έψει φορέσει 250 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μετά τις αποχωρήσεις των Σμαραγδή και Πελεκούδα οι Πειραιώτες ενισχύονται αφάνταστα στην θέση του κεντρικού και με την προσθήκη του Κούστρα παραμένουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής: «Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του WYTZE KOOISTRA. O διεθνής Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο WYTZE KOOISTRA έχει ύψος 2.09 μ. γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1982 στη Ολλανδία και αγωνίζεται ως κεντρικός. Μέχρι πρότινος έπαιζε στην Μολφέτα (Ιταλία) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ράντομ (Πολωνία, σεζόν 2013-2014), Μπλετσάτο (Πολωνία, 2011-2013) και Μόντενα (2008-2011).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και μετράει περισσότερες από 250 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις