Νέο άλμπουμ από τον θρυλικό Giorgio Moroder

Η Kylie Minogue ερμηνεύει το πρώτο single του άλμπουμ
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 09:30

Τον τίτλο «Right Here, Right Now» φέρει το πρώτο single του άλμπουμ, το οποίο ο Moroder εμπιστεύτηκε στην Kylie Minogue.

A- A A+

Το πρώτο του σόλο άλμπουμ, έπειτα από 30 χρόνια, παρουσιάζει ο θρύλος της ντίσκο και της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής Giorgio Moroder.

Τον τίτλο «Right Here, Right Now» φέρει το πρώτο single του άλμπουμ, το οποίο ο Moroder εμπιστεύτηκε στην 46χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια Kylie Minogue, ενώ τη μουσική υπογράφει ο ίδιος, η Karen Poole και ο Patrick Jordan Patrikios. Sia, Britney Spears, Mikky Ekko, Foxes, Charli XCX είναι κάποια από τα σούπερ ονόματα που συνεργάζονται με τον συνθέτη σε κομμάτια που είναι σίγουρο ότι θα μας κάνουν να χορέψουμε.

Ο τίτλος του άλμπουμ, «74 Is The New 24», αναφέρεται στην ηλικία του Moroder ο οποίος είναι 74 ετών, ενώ πρόσφατα δήλωσε: «Η χορευτική μουσική δεν ενδιαφέρεται αν είσαι 74 ή 24. Δεν την νοιάζει που μένεις, ποιοι είναι οι φίλοι σου, όπως, επίσης, δεν την νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις».

Ο  πρωτοπόρος δημιουργός είναι υπεύθυνος για μια σειρά από soundtracks κλασσικών ταινιών, όπως οι «Scarface», «Midnight Express», «Flashdance», έχει γράψει αμέτρητες κλασσικές disco επιτυχίες, κυρίως για την Donna Summer, ενώ ένας από τους πιο πολυσυζητημένους δίσκους του 2013, το «Random Access Memory» των Daft Punk, περιείχε μια σύνθεση - φόρο τιμής στο έργο του.

naftemporiki.gr

 



 

Προτεινόμενα για εσάς