Έκκληση Μαχλά για βοήθεια στον ΟΦΗ

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 22:01
UPD:22:05
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Κάλεσμα για βοήθεια στον ΟΦΗ, σε όποιον δύναται να το πράξει, προκειμένου η ομάδα της Κρήτης να συνεχίσει να υπάρχει, απηύθυνε ο Νίκος Μαχλάς με γραπτή δήλωσή του.

«Πέρα από τα χρήματα που δόθηκαν από μένα για να μην μας αποβάλει η Σούπερ Λιγκ, έχω βρει άλλο ένα ποσό 150.000 ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα, ωστόσο δεν επαρκεί με τα τόσα και τέτοια ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα» αναφέρεται. 

«Στην παρούσα φάση μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητώ από παλαιούς παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης ή από οποιονδήποτε άλλο έχει την διάθεση, να βοηθήσει οικονομικά την ύστατη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται» συνεχίζει η δήλωση Μαχλά.

«Τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να βρεθούν τα χρήματα για να “τρέξει” η ομάδα. Τώρα που βρισκόμαστε λίγο πριν από το σημείο μηδέν ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον ΟΦΗ. Εγώ έκανα και κάνω ότι μπορώ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή η προσπάθεια. Μόνο αν συστρατευτούμε όλοι μαζί και μάλιστα άμεσα, υπάρχει ελπίδα…» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις