Ηλ. Κικίλιας: Το ΚΙΔΗΣΟ δεν ιδρύθηκε για ένα καπρίτσιο

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 15:12
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

«Το Κίνημα δεν ιδρύθηκε για ένα καπρίτσιο, αλλά για την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του  Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Ηλίας Κικίλιας.

«Πεποίθησή μας είναι ότι το Κίνημα θα είναι παρών στην επόμενη Βουλή. Θα δώσει ψήφο συνεργασίας ή ανοχής στην επόμενη κυβέρνηση, στο βαθμό που αυτή θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει τις πραγματικές αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση», σχολίασε.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, απέκλεισε το περιθώριο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία λόγω των δειγμάτων γραφής που έδειξε την τελευταία διετία.

«Ευρωζώνη και ευρώ, ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί, τήρηση των υποχρεώσεων που έχουμε, αλλά και ταυτόχρονα διαπραγμάτευση για το χρέος και το βασικότερο, ένα μίνιμουμ αρχών, θέσεων και στόχων για την αντιμετώπιση των αιτιών που μας έφεραν σ’ αυτήν την κρίση. Αυτό είναι το πλαίσιο συνεργασίας», πρόσθεσε ο κ. Κικιλιας.

Τέλος, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ταύτιση με την πιο συντηρητική Δεξιά τα τελευταία 2,5 χρόνια, που ανέχθηκε ή συμμετείχε στην αποδόμηση πολλών μεταρρυθμίσεων.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή