Κύπελλο Ελλάδας: Ισχνό προβάδισμα για Πανιώνιο, 2-1 τη Βέροια

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 21:18
UPD:21:28
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Νίκη με ανατροπή (2-1) πέτυχε ο Πανιώνιος στον πρώτο αγώνα με τη Βέροια για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, αφήνοντας  ωστόσο ανοιχτούς λογαριασμούς με τη μακεδονική ομάδα ενόψει της ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, την ερχόμενη Τετάρτη (28/1).

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν απόλυτα τους «κυανέρυθρους» ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, σε φάση που οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο έπαιξαν βόλεϊ με το… κεφάλι στην αντίπαλη περιοχή: σε εκτέλεση κόρνερ ο Όστοϊτς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντουμίτρου τη δεύτερη και ο Κάμπορα την τρίτη και τελευταία, γράφοντας το 0-1 στη Νέα Σμύρνη.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στη συνέχεια, κράτησε την μπάλα και είχε καλή κυκλοφορία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που απείλησε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος μόλις τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Χινάρ απέκρουσε την κεφαλιά του Γιάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη βελτίωσαν την απόδοσή τους κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό, επίσης με κεφαλιά, όταν στο κόρνερ του Μπουμάλ ο προωθημένος Οικονόμου έγραψε το 1-1.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος βρήκε το νικητήριο γκολ από τον Κολοβό, ο οποίος υποδέχθηκε στην περιοχή την μπάλα σε γύρισμα του Μασούρα και «εκτέλεσε» τον Χινάρ, ευρισκόμενος πάντως σε οριακή θέση οφ σάιντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις