Μπλόκο στη Σικελία για Ρόμα

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 23:49
UPD:18/01/2015 17:17
REUTERS/TONY GENTILE
A- A A+

Ισόπαλες ολοκληρώθηκαν και οι δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου στην Ιταλία, με τις οποίες άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο.

Η Ρόμα δέχθηκε «μπλόκο» στη Σικελία από την Παλέρμο μένοντας στο 1-1 στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα», με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον «καυτό» σκόρερ τους Πάουλο Ντιμπάλα μόλις στο 2ο λεπτό και τους «τζαλορόσι», που είχαν βασικό τον Χοσέ Χολέμπας, να ανταποδίδουν στο 54΄ με τον Ματία Ντέστρο αλλά να μη βρίσκουν το νικητήριο γκολ.

Έτσι η διαφορά της ομάδας του Ρούντι Γκαρσιά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους μειώθηκε μεν στους δύο βαθμούς, αλλά η πρωταθλήτρια Ιταλίας παίζει αύριο στο Τορίνο με τη Βερόνα, την οποία συνέτριψε πριν από δύο ημέρες στο Κύπελλο με 6-1, οπότε είναι πιθανό ότι η απόσταση από τους «μπιανκονέρι» θα αυξηθεί στους πέντε βαθμούς.

Νωρίτερα Έμπολι και Ίντερ έμειναν στο 0-0 στην Τσοκάνη, με τους «νερατζούρι» του Ρομπέρτο Μαντσίνι να εμφανίζονται πολύ κακοί και να απειλούνται από τους γηπεδούχους, που πάντως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Ίντερ, που είχε βασικό τον Λούκας Ποντόλσκι και τον Σερντάν Σακίρι να αντικαθιστά τον Γερμανό, είναι ένατη με 26 βαθμούς και η Έμπολι 14η με 19.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις